DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

PORAZ I POBJEDA KOPRIVNICE

U 8. kolu 1. HL za žene odigranom u subotu, 3. veljače, Koprivničanke su ugostile ekipe Šenkovca i Mihovljana. U prvom susretu protiv Šenkovca poražene su rezultatom 4:1, a jedinu pobjedu za Koprivnicu ostvarila je Mirela Lamza. Drugi susret, protiv Mihovljana, trajao je puna tri sata da bi nakon neizvjesne borbe do zadnjeg poena završio pobjedom domaće ekipe 4:3. Nakon početnog vodstva Koprivnice pobjedom Lamze, gošće su preuzele inicijativu i preokrenule rezultat na 3:1 u svoju korist. Tada Mirela pobjedom u 5 setova smanjuje na 3:2, Petra pobjedom u 5 setova izjednačuje na 3:3 da bi konačnu pobjedu 4:3 osigurala Tina u petom setu sedme partije.

U oba susreta Koprivnica je nastupila u sastavu Mirela Lamza, Petra Ježek i Valentina Piršlin, a igru parova su odigrale Mirela i Tina. Ovo je vrlo vrijedna pobjeda Koprivnice obzirom da je Mihovljan jedna od vodeće tri ekipe lige, a u proteklom kolu je pobijedio Šenkovec. Slijedeću utakmicu Koprivnica igra u Požegi za 14 dana.