DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

DVA TREĆA MJESTA U RIJECI

Prošlog vikenda u Rijeci je održan 36. Kup Grada Rijeke na kojem su nastupile i tri Koprivničanke. Valentina Piršlin i Stella Šaš trebale su na ovom turniru potvrditi svoj status među 16 igračica na državnoj rang listi kadetkinja što im donosi direktan plasman na državno pojedinačno prvenstvo bez dodatnih regionalnih kvalifikacija. To im je uspjelo tako da će Tina i Stella nastupiti na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u Puli od 3. do 5.5.2019. godine. Osim u kategoriji kadetkinja, Stella je nastupila i u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je osvojila treće mjesto. U Rijeci je nastupila i Nika Šaš koja je odličnim igrama osvojila treće mjesto u konkurenciji više od 50 najmlađih kadetkinja.

Svoj potencijal Nika je najbolje pokazala drugi dan kada je u starijoj kategoriji mlađih kadetkinja, u svojoj skupini, rezultatom 3:0 savladala drugu nositeljicu turnira i 4. igračicu sa rang liste HSTS-a Luciju Krnić. Sa dvije vrijedne pobjede ipak nije uspjela proći skupinu jer je u krugu tri igračice imala isti omjer pobjeda i setova, ali je bila kratka u poenima za samo jedan poen (53:54). Da je u ta dva meča osvojila jedan poen više prošla bi skupinu kao druga, a sa dva poena više bila bi prva i u glavnom ždrijebu bi zauzela mjesto druge nositeljice. Šteta, ali i škola za u buduće - koliko vrijedi svaki poen. Ipak, više od samog rezultata veseli Nikin pristup igri i sama igra.