DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

ELLA VRABELJ TREĆA NA TOVI

Na 23. memorijalu Antun Tova Stipančić koji je odigran proteklog vikenda u Zagrebu nastupilo je šest kadetkinja Stolnoteniskog kluba Koprivnica. U konkurenciji oko 600 natjecatelja iz 15 zemalja igralo se u 10 kategorija. Najbolji rezultat od Koprivničanki ostvarila je Ella Vrabelj osvojivši 3. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja. U istoj kategoriji odličan rezultat postigla je i Valentina Piršlin plasmanom među 8 najboljih dok je Stella Šaš prošla kvalifikacijsku skupinu, ali za korak više treba još malo iskustva.

U kategoriji mlađih kadetkinja Nuša Stojanović je prošla kvalifikacijsku skupinu i prvo kolo završnice te se plasirala u 16. Ana Krupski sa jednom pobjedom kao i Petra Ježek u kadetkinjama nisu prošle svoje kvalifikacijske skupine.

Najveći pomak na rang listama ostvarile su Ella sa 8. na 5. mjesto i Valentina sa 11. na 8. mjesto. Ove dvije igračice osigurale su nastup na TOP 12 koji se igra u prosincu dok Nuša na 13. i Stella na 14. mjestu čekaju poziv.