DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

PORAZ OD POŽEGE

U 4. kolu 1. hrvatske lige za žene Koprivničanke su ugostile ekipu STK Požega. Iskusnije gošće pobijedile su tijesnim rezultatom 4:3. Šteta što su naše djevojke propustile dvije lijepe prilike koje su mogle donijeti ukupnu pobjedu. Najprije su u paru propustile dvije meč lopte i izgubile u pet setova, a zatim je i Mirela Lamza izgubila peti set iako nas je ostavila u dojmu da je poraz došao samo kao rezultat pretjerane nervoze. Ono što posebno veseli su dvije glatke pobjede najmlađe sudionice meča Nuše Stojanović.

Za Koprivnicu su nastupile Mirela Lamza sa pobjedom i porazom, Nuša Stojanović sa dvije pobjede i Ana Krupski sa dva poraza te u paru Mirela i Nuša (poraz 2:3). Naše su djevojke u posljednjem kolu slobodne tako da su ovim mečom završile jesenski dio lige vjerovatno na 7. mjestu. Slijedeći nastup je u veljači iduće godine kada nam u goste dolazi Bjelovar.