DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

OBAVLJEN ŽDRIJEB POJEDINAČNOG PRVENSTVA

U četvrtak, 21. 1. 2016. godine, u koprivničkoj stolnoteniskoj dvorani su izvučene skupine Pojedinačnog prvenstva lige SZS Koprivnica. Na prvenstvu mogu nastupiti svi prijavljeni igrači za neku od ekipa ovogodišnje lige, a to pravo iskoristilo je 24 igrača odnosno igračice. Igrači su ždrijebom razvrstani u 6 skupina vodeći pri tom računa o položaju na rang listi kao i o tome da se u skupinama ne susretnu igrači iz iste ekipe.

Sve skupine počinju natjecanje u 10.00 sati (po 2 skupine na jednom stolu naizmjence), a igrači se moraju javiti organizatoru najkasnije 15 minuta prije početka natjecanja kako bi potvrdili svoj dolazak.

Osim pojedinačnog natjecanja, održat će se i natjecanje u konkurenciji parova. Prijave parova primat će se kod organizatora za vrijeme pojedinačnog turnira. U igri parova mogu nastupiti i igrači koji nisu prijavljeni za pojedinačno natjecanje pod uvjetom da su prijavljeni za nastup u Ligi SZS 2016.

Kompletan ždrijeb možete pogledati OVDJE.