DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

BLIŽI SE ZAVRŠNICA LIGE SZS

Ovogodišnja Liga SZS Koprivnica bliži se svojoj završnici. Kolo prije kraja ligaškog dijela završnicu su i matematički osigurali Šoderica, SKIMT Križevci i Maxi Team dok će o četvrtom polufinalisti odlučivati upravo posljednje kolo. Naime, u posljednjem kolu sastaju se TKT i Dizajnerko a pobjednik tog susreta ide u završnicu s tim da TKT-u igra i nerješeno. Ako ne bude iznenađenja, a malo je vjerojatno da bi ih moglo biti obzirom na parove 11. kola, sa prve pozicije u završnicu kreće Šoderica, drugi su Križevčani sa istim brojem bodova ali slabijom set razlikom u međusobnom susretu (15 : 20) pa ih tako u polufinalu čeka branitelj naslova - Maxi Team.

Podsjećamo ekipe da se, prema Propozicijama Lige, utakmice posljednjeg kola ne mogu odgađati već se moraju odigrati u zakazanom terminu. Izuzetak je susret OLALA - DRAVSKE NEMANI koji nema rezultatskog značaja i utjecaja na konačni poredak, a zbog obveza naših djevojaka toga vikenda u Osijeku i Vinkovcima može se odigrati u ranijem terminu.

Kako je u planirani termin finala Lige SZS (6.3.2016.), sa uobičajenog termina u veljači, prebačeno OTVORENO PRVENSTVO GRADA KRIŽEVACA, o novom terminu finala odlučit će organizator Lige kroz narednih nekoliko dana.