BLIŽI SE ZAVRŠNICA LIGE SZS

Ovogodišnja Liga SZS Koprivnica bliži se svojoj završnici. Kolo prije kraja ligaškog dijela završnicu su i matematički osigurali Šoderica, SKIMT Križevci i Maxi Team dok će o četvrtom polufinalisti odlučivati upravo posljednje kolo. Naime, u posljednjem kolu sastaju se TKT i Dizajnerko a pobjednik tog susreta ide u završnicu s tim da TKT-u igra i nerješeno. Ako ne bude iznenađenja, a malo je vjerojatno da bi ih moglo biti obzirom na parove 11. kola, sa prve pozicije u završnicu kreće Šoderica, drugi su Križevčani sa istim brojem bodova ali slabijom set razlikom u međusobnom susretu (15 : 20) pa ih tako u polufinalu čeka branitelj naslova - Maxi Team.

Podsjećamo ekipe da se, prema Propozicijama Lige, utakmice posljednjeg kola ne mogu odgađati već se moraju odigrati u zakazanom terminu. Izuzetak je susret OLALA - DRAVSKE NEMANI koji nema rezultatskog značaja i utjecaja na konačni poredak, a zbog obveza naših djevojaka toga vikenda u Osijeku i Vinkovcima može se odigrati u ranijem terminu.

Kako je u planirani termin finala Lige SZS (6.3.2016.), sa uobičajenog termina u veljači, prebačeno OTVORENO PRVENSTVO GRADA KRIŽEVACA, o novom terminu finala odlučit će organizator Lige kroz narednih nekoliko dana.